HET VERLANGEN NAAR VERBINDING

Jan den Boer en Caroline van Wijngaarden

Tantra, genieten van het verlangen

'Jammer genoeg gaat de hele wereld er vanuit dat iedereen weet hoe hij moet liefhebben.
Nergens is dus een opleiding of universiteit die de kunst van de liefde leert.
Vreemd dat het allerbelangrijkste zo verwaarloosd wordt.'

Osho, Liefde en seks

Een overzicht van alle activiteiten vind je in de agenda rechtsboven of via de volgende link: http://www.tantratraining.nl/index.php/agenda 

Volgende activiteiten:

Vrijdag  5 oktober - zondag 7 oktober: weekend tantrische relaties (voor stellen). Nu € 60 per stel / € 30 per persoon korting. 

Zaterdag 10 november: Tantra Festival.

De nieuwe Tantra Jaartraining start 16 november. Mannen gezocht: nu € 30 korting voor mannen. 

Op dit gedeelte van de website kun je informatie vinden over onze tantratrainingen. Op de pagina Wat is Tantra? staat onze visie op tantra en onder Video en audio vind je een link naar een televisieinterview met Jan. Door dit interview kun je een goede indruk krijgen van onze manier van werken. Een korte versie is dit Youtube-filmpje. Ook staat op deze pagina de boekpresentatie van Vrijen in Verbinding. De korte versie hiervan is dit Youtube-filmpje.

Je kunt op deze website gratis artikelen van Jan over tantra downloaden. Jan heeft een aantal boeken geschreven over Tantra en andere onderwerpen, deze kun je bestellen via deze site. Wij hopen dat deze site je inspireert om Tantra een onderdeel van je eigen leven te maken.

In de agenda staat een overzicht van het komende programma van onze workshops en trainingen, op de volgende pagina's meer informatie hierover.

Je kunt ons ook inhuren voor een workshop of lezing tijdens een bijzondere bijeenkomst, een feest of een bedrijfsbijeenkomst. Wij stemmen de inhoud af op je vraag, en ook het tarief gaat in afstemming met wat beschikbaar is.

Onze werkwijze en grenzen: in onze workshops zijn er geen seksuele handelingen en wij geven geen tantramassage.

Een mooie samenvatting van het tantra verhaal is te zien in het televisie interview van Arie Boomsma met Jan den Boer.
 
Een tantraworkshop van ons werd uitgezonden  op RTL 5, in het programma Sex Academy, 8 december 2014. Kijk hier deze workshop terug.

Op zaterdag 11 mei 2013 was er een uitzending op OHM radio een interview met Jan over tantra 

Reacties van deelnemers: 

Hanneke Wolff, Facebook, 14 december 2017: 'Jan en Caroline, twee zeer integere mensen die naast het schrijven van boeken een prachtige jaartraining geven. Voor mij de basis geweest in het liefdevol naar mezelf zijn en mild worden naar al mijn ervaringen van weleer. Dagelijks pluk ik de vruchten van deze prachtige kloppende reis bij deze twee kanjers!' 

Een deelnemer: 'Ik heb genoten van hoe jullie de cursus hebben gefaciliteerd. Het allermooist vind ik daarvan dat jullie een levend voorbeeld geven van wat jullie hebben overgedragen. 'You walk your talk...'

Tot ziens bij één van onze activiteiten!

Jan en Caroline

Als je helemaal aanwezig bent in het moment
en kunt genieten van het verlangen zonder uitreiken of terughouden
ontdek je dat alle verlangen verwijst naar de liefde
en word je gedragen in de armen van de liefde zelf.