TANTRA, TRAININGEN EN THERAPIE

Jan den Boer en Caroline van Wijngaarden

HOME-tantraHOME-therap 

De jaartraining is de kans om je vijf weekenden te verdiepen in het complete tantraproces, zodat dit een diepgaande invloed in je leven kan krijgen. De jaartraining vindt plaats op een prachtige verbouwde boerderij in Drenthe, waar je kunt genieten van de verbinding met de groep, heerlijk vegetarisch eten en een prachtige omgeving.

Lees hier meer

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van Jan den Boer en Caroline van Wijngaarden? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

In English

UK Flag

In april 2019 komt ons nieuwe Tantra boek uit. Hierin brengen we alle kennis en ervaring van de afgelopen 25 jaar samen. Het boek wordt uitgegeven door uitgeverij De Driehoek, die ook Jan's eerste tantra boek uitgaf.
In dit boek brengen we oude tantra teksten, wetenschappelijke studies en hedendaagse neo-tantra bij elkaar. In het boek vertellen we ook over onze persoonlijke ervaringen. En het is een heel praktisch oefenboek.
We willen inspireren tot een open gesprek en onderzoek over de waarde, kracht en betekenis van tantra. 
Op deze manier kan tantra bijdragen aan een liefdevolle wereld, waarin tegenstellingen overbrugd worden en mensen elkaar respectvol ontmoeten.
Liefs,
Jan en Caroline

Liefdestraining

Reacties mogelijk gemaakt door CComment