RELATIETHERAPIE, THERAPIE EN COACHING

Jan den Boer en Caroline van Wijngaarden

Introductie 

DSC03190Jan den Boer en Caroline van Wijngaarden geven individuele sessies en relatiesessies in hun praktijk in Vleuten. Adres: Valkenierslaan 3.

Bereikbaarheid: 3 minuten lopen vanaf trein station Vleuten, goed bereikbaar met de auto, ruime parkeergelegenheid (gratis).

Je kunt je aanmelden voor sessies per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch:

Jan: 06-24694704

Caroline: 06-20455946

Relaties sessies geven we samen, voor een individuele sessie kijken we in overleg met jou wie op dat moment beschikbaar is: Caroline of Jan.

Wij maken in onze sessies een onderscheid tussen training, coaching en therapie. 

De essentie van ons werk is het geven van trainingen, zowel voor groepen als individueel. In de individuele sessies kunnen we de trainingen veel meer op jouw persoonlijke behoefte afstemmen. We onderzoeken waar je tegenaan loopt, zodat je bewust wordt van je manier van leven op dit moment. Dat is waar je nu staat, je toevallige zelf. Vervolgens kijken we hoe je het anders wilt: waar wil je staan, wat is je intentie, wat is je gekozen zelf? Om dat in je leven te realiseren geven we vervolgens een aantal oefeningen. Door deze regelmatig te doen kun je je leven vormgeven zoals dat past bij wie je werkelijk bent.

Vanuit onze brede ervaring kunnen we veel verschillende vragen met je onderzoeken. De essentie van ons werk gaat over omgaan met verlangen en omgaan met emoties, zowel in individuele sessies als relaties sessies. Als ondersteuning van de training raden we aan om een oefenboek bij de trainingen te kopen.

Voor tantra, verlangen en relaties: Vrijen in verbinding, hoe tantra je liefdesleven kan verrijken.

Voor omgaan met emoties in leven en werk: Schakel door naar je hart. Het trainen van de vrije wil.

Hier vind je meer informatie over deze boeken.  

Als tijdens de sessies blijkt dat een diepgaander proces nodig is, kan dat ook door therapie of coaching.

Therapeutische processen zijn langer en diepgaand, waarin we onderzoeken wat blokkerende processen in je leven en je lijf zijn, wat eventueel de relatie is met je verleden, en hoe verschillende therapeutische technieken je kunnen helpen om jezelf te helen.

Bij coaching gaan we een gesprek met je aan, waarin we je ondersteunen om zelf de oplossingen voor problemen in je leven te vinden en nieuwe manieren om je leven vorm te geven.

Wij geven geen tantramassage.

Kosten relatiesessies met Jan en Caroline: € 99,00 excl. 21% BTW

Kosten sessies Jan: € 91,00 excl. 21% BTW 

Kosten sessies Caroline: € 91,00 excl. 21% BTW

De sessies worden niet vergoed door zorgverzekeraars.

Beroepsvereniging, klachtenprocedure en privacy

Informatie over beroepsvereniging, klachtenprocedure en privacy is te vinden via de volgende link: http://www.tantratraining.nl/index.php/wie-zijn-wij 

Meer informatie over individuele sessie Jan

Meer informatie over individuele sessies Caroline

Meer informatie over relatiesessies Jan en Caroline

ohm