TANTRA, TRAININGEN EN THERAPIE

Jan den Boer en Caroline van Wijngaarden

Lezingen, colleges en discussiebijeenkomsten

Jan den Boer geeft lezingen en colleges en is beschikbaar voor discussiebijeenkomsten, brainstorms en kwaliteitsteams.

Lezingen of colleges over schoonheid en macht in de architectuur

Schoonheid is geen makkelijk onderwerp in de architectuur en stedenbouw. Van de recente geschiedenis kunnen we leren en door actuele ontwikkelingen kunnen we ons laten inspireren. Op basis van jarenlange ervaring als projectmanager en publicist kunnen lezingen en colleges op maat gegeven worden afhankelijk van uw vraag.  

Trainingen Projectmanagement en Gedragsverandering

Er worden genoeg cursussen gegeven over projectmanagement, maar hoe zorg je dat gedragsverandering en een nieuwe cultuur ook echt gedragen worden en onderdeel worden van het dagelijks werk? Op basis van meer dan 20 jaar ervaring als projectmanager, en ervaring als trainer op het gebied van zowel projectmatig creëren als gedragsverandering is een speciale cursus ontwikkeld. Hierin zijn ook de nieuwste inzichten opgenomen over de werking van ons bewustzijn.
Projectmatig Creëren is een speciale vorm van projectmanagement waarbij commitment, verbinding en leiderschap centraal staan. 
Den Boer is actief betrokken in de ontwikkeling van de nieuwe rol van de overheid, als antwoord op de crisis. Hij kan hiermee inspelen op vragen die leven bij een trainingsgroep.

Tarieven

Tarieven: 

Uurtarief: € 115 exclusief btw.

Tarieven voor trainingen, lezingen, colleges e.d. in overleg, waarbij met u afgestemd wordt op uw financiële mogelijkheden.

Ervaring van Jan den Boer:

  • Vanaf 1989: projectmanager, bestuursadviseur en leidinggevende bij respectievelijk de gemeente Den Haag, Vleuten - De Meern en Utrecht.
  • Publicist van vele artikelen en een aantal boeken, waaronder Passie voor de stad (2006) en De stad is van iedereen. Maandelijkse bijdragen in Cobouw over architectuur en stadsontwikkeling vanaf 2007.
  • Organisatie van het symposium 'Hoe organiseer je een mooie stad' met de gemeente Utrecht, 16 april 2007 (met onder meer Kees Rijnboutt en Albert van Huut, 200 bezoekers).
  • Colleges en lezingen op universiteiten en hogescholen, voor overheidsinstellingen en particulieren.
  • Bijdragen aan discussies en brainstorms in opdracht van overheden.
  • Mede-organisator van bijeenkomsten over de nieuwe rol van de overheid: discussiebijeenkomst Projectmanagementbureaus vier grote steden, Erasmus Universiteit en particuliere bureaus, 19 juni 2012 (zie Cobouw artikel 5 juli 2012) Klik hier voor deze artikelen. Meedoen of Muiten, gemeente Utrecht, 26 november 2012