TANTRA, TRAININGEN EN THERAPIE

Jan den Boer en Caroline van Wijngaarden

Tantra Zomer vijfdaagse, nog geen datum bekend, niet in 2024.

Data en tijden: 

Locatie: Smalhoorn, Orvelte.

Kosten: € 450 per persoon.

Verblijfkosten: € 395 per persoon.

Korting bij laag inkomen: € 40, in overleg met ons.

Meld je hier aan

Deze tantra retraite is de kans om je te verdiepen in het complete tantra proces, zodat dit een diepgaande invloed in je leven kan krijgen.

Smalhoorn is de ideale locatie om je vijf dagen te verdiepen in tantra, je te verbinden met een fijne groep en tegelijkertijd ook een vakantie gevoel te hebben. Een mooie locatie om zowel binnen als buiten de training te ervaren, en te genieten van sauna en hottub. Maria, die al zoveel jaren fantastische maaltijden maakt voor de jaartraining, zal in deze retraite voor heerlijk vegetarisch eten zorgen.

We nemen je mee in het geheim van de liefde, het is altijd weer verrassend hoe snel dit ook heel praktisch en voelbaar tot verbinding in jezelf en in de groep leidt. 

Door meditatie op het verlangen ontdek je een nieuwe vrijheid in jezelf, waarin je niet meer geleefd wordt door je emoties of gedachten, maar nieuwsgierig in verbinding kunt zijn met alles wat zich afspeelt. 

En ook in intimiteit zoeken we een nieuwe betekenis, waarin we seksualiteit en meditatie verbinden in een liefdevolle aanwezige extase. 

Tantra: verdiepen en verbinden

We delen met jullie een compleet tantra programma, waarin alle belangrijke aspecten van tantra aan de orde komen: tantrisch genieten, omgaan met verlangen, omgaan met emoties en overtuigingen, het geheim van de liefde en mooie tantrische rituelen.

De tantraopleiding was en is nog steeds de beste tantratraining die ik heb gehad en ik heb vele, vele trainingen gehad. Dus geef jezelf deze prachtige kans om te groeien. Louiza Obedi.

We onderzoeken hoe je kunt leren kiezen om te leven vanuit liefde, zodat liefde een stabiele basis wordt in je eigen leven en je relatie. Daarin leren we omgaan met emoties, blokkerende gedachten en impulsief gedrag. Het gaat er niet om deze te onderdrukken, maar om te leren daarin vrij te bewegen vanuit een basis van diep doorvoelde liefde. En zoals altijd onderzoeken we het verlangen, zodat je daar ook vrij in leert bewegen. Vanuit deze basis gaan we een rijk aanbod van tantrische rituelen onderzoeken. Daarbij komen onder meer aan bod de tandava en kashmirische tantramassage. Ook zullen we een aantal nieuwe tantrische rituelen met jullie delen. Een aantal oefeningen kunnen naakt gedaan worden, maar het is nooit een verplichting. We creëren met jullie een veilige omgeving waarin grenzen verkennen op een prettige manier uitdagend kan zijn.

“Jan en Caroline, twee zeer integere mensen die een prachtige training geven. Voor mij de basis geweest in het liefdevol naar mezelf zijn.” Hanneke Wolff

Locatie:

Smalhoorn (www.smalhoorn.nl), een prachtige en sfeervolle locatie in de buurt van Orvelte (Drenthe). Op deze locatie zijn zowel de training, de maaltijden als de overnachting.

Smalhoorn

Smalhoorn

Smalhoorn

Er zijn verschillende slaapplekken. Ruimtes voor twee of drie personen op de slaapzolders. Slaapplekken voor twee personen in eigen ruimtes in het hoofdgebouw, in de hooiberg of de kota. Ook kun je je eigen tent opzetten of een camper plaatsen.

's Avonds zitten we regelmatig rond een vuurtje of in een tent buiten.

Er is ook een sauna en een hottub die we regelmatig gebruiken.

Smalhoorn

Smalhoorn